KIK VAGYUNK?

A United International Pictures (UIP) 1981-ben jött létre, tulajdonjogát partnerei, a Paramount Pictures és a Universal Pictures közösen gyakorolják. Megalakulása óta a UIP több mint ezer filmet forgalmazott licenszen keresztül szerte a világban, ezek között a százat meghaladta az Oscar-díjasok száma. A UIP továbbra is olyan produkciókat juttat el a nemzetközi moziközönséghez, amelyek a ma készülő legizgalmasabb filmek közé tartoznak. 

MIT CSINÁLUNK?

Észak-Amerikán kívül a UIP számos régióban forgalmazza a Paramount és a Universal filmjeit, 16 régióban vannak forgalmazói irodái és licenszpantnerei további 43 országban (a UIP irodák és licenszpartnerek teljes listáját megtalálja a Global Directoryban).

A UIP továbbá non-theatrical jogokkal rendelkezik az Észak-Amerikán kívüli piacokon.

NON-THEATRICAL

A non-theatrical forgalmazás lehetővé teszi, hogy a közönség a hagyományos mozikon kívül is megtalálhassa filmjeinket. A UIP végzi a Paramount és a Universal filmek filmszínházon kívüli forgalmazását a világ minden táján Észak-Amerikán kívül. Bizonyos piacokon más jogtulajdonosok képviseletében is végzünk forgalmazást.

A UIP ad ki licenszet csoportos vetítésekre video, DVD vagy Blu-ray formátumokban filmkluboknak, iskoláknak, egyetemeknek, felnőttoktatási rendezvényeknek és sok más intézménynek. A UIP a legfrissebb filmeket kínálja digitális formátumokban video on demand (VOD) és szállóvendégek és kórházi páciensek által igénybe vett szobai pay per view szolgáltatás keretében. A filmek általában a mozibemutató után három hónappal válnak elérhetővé.

További információt kérhet ezen a címen: ntenquiries@uip.com

MUNKAVÁLLALÁS A UIP-NÁL

Más vállalkozásokhoz hasonlóan a UIP sikerének kulcsa is alkalmazottainak felkészültsége és odaadása. A UIP irodáit helyi szakemberek vezetik, akik ismerik saját piacuk jellegzetességeit és képesek szoros kapcsolatot kialakítani a helyi médiával és filmszínházakkal. Munkatársaink folyamatos továbbképzésével biztosítjuk a magasszintű szakmaiság és szolgáltatás fenntartását, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy versenyképesek maradjunk a piacon.

Az éppen elérhető álláslehetőségekről érdeklődjön HR csoportunknál: hr@uip.com

Bármely megfelelőséggel kapcsolatos kérdés esetén forduljon Compliance csoportunkhoz: compliance@uip.com